Reply to "useless autiva!"

Hi confused01,

We aren't experiencing any technical problems that would account for your Auctiva hosted images hot showing up, so I suspect some aspect of your browser configuration or perhaps some internet security software that is running on your end is blocking your Auctiva hosted images from loading on your machine. If you are using the Firefox web browser, you will most likely be able to resolve this problem by adjusting the following settings in your Firefox browser configuration:

-> Clear your cache: Select "Clear Private Data" from the "Tools" menu, ensure the boxes next to "cache" and "cookies" are checked, and then click the "Clear Private Data Now" button. Please ensure that only one browser window is open when you are doing this or your cache may not empty properly.

-> Ensure that your browse is not set to block images: Select "Options" from the "Tools" menu and click the "Content Icon". If the "Load Image Automatically" box is unchecked, please check it and click "OK". If that box is already checked, please click the adjacent "Exceptions" box and make sure Auctiva isn't present there. IF it is, please remove it and click "OK".

Once you have made these adjustments, please close and re-open your Firefox browser for the new settings to take effect. Then, open one or two of your listings in which you were previously unable to see your images, and I suspect you will be able to see them once again.

If you are still unable to see your Auctiva hosted images after trying this measure, or if you are not using the Firefox web browser and therefore cannot follow these instructions, please contact our customer support team using the appropriate link on our help page: http://www.auctiva.com/free-auction-software-help/help.aspx

-Mike
Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×