Hi, I know they are updating and it states Auctiva might run slow, but I cannot access saved listings or create new ones. I have filed a support request...just curious if I am the only one. Also anyone else having a problem with occaisionally being shut out when trying to preview or save a listing stating an Auctiva error occurred followed by an ie7 error? Any help would be great. Thanks, Suzanne
Original Post
Hi, just got an email from Auctiva stating it is due to the updating and will continue until 10am PT. Now when I access any part of Auctiva except here it says service unavailable....to file a support case you just need to click on the home tab and scroll down and you will see the link to file a report..hope it helps.
The service that schedules listings to eBay also slows down a bit while we release updates. I've confirmed that it is caught back up now and posting as it should.

Your listings on the scheduled listings page should either be cleared out or marked with a failure if they did not post.

-Kevin
As of right now, I cannot complete my listings. As soon as I try to upload my images (usually I have two), the first one shows then Auctiva freezes. Never had this happen before. I love using Auctiva and I have 4 items to list Frown

Seems to me the system is still having problems?
quote:
I still cannot see my scheduled listings. Also keep getting a notice that "per Ebay the header and gallery listing must be the same".

When did that change?


That changed by eBay policy on Feb. 20th and was causing wrong photos in the Gallery for members using different photos. They were suppose to make a change on the one-page with a new release. That might be a logical first step, i.e. post it as an error and give you time to fix it on the one-page. I've assumed that they would eventually remove the separate Gallery Image from the one-page, and the Header is the automatic Gallery when Gallery is selected.

Danno
quote:
Originally posted by Nibiru:
quote:
Originally posted by Auctiva Kevin K.:
Nibiru,

Can you file a support case on this issue? Please let the support staff know which image uploading option you are using and what browser as well.

You can file a support case here:
http://www.auctiva.com/help/requesthelp.aspx

-Kevin

Thank,Kevin...I'lll do that Smile


Well, support says it must be my computer (suddenly) They said to use Firefox. I don't want another browser on my computer just to be able to use Auctiva. What a shame. I loved using Auctiva. I've been using it for quite sometime with IE 7 with never a problem until now. Hmmmmm

I'll try to resolve this myself.

Add Reply

Likes (0)
Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×