The old image uploader system worked fine without a glitch. Last night a new system suddenly appeared. when attempting to upload images from my computer files, the screen freezes and nothing happens. Worse, I am unable to exit or close anything down. On twelve attempts last night, I had to force quit my computer. I am now stuck, unable to make any new listings.

Anyone else experiencing this? Any suggestions?
Original Post
I am glad you brought this up as I thought it might just be me.

I have had freezing all over the screen. When trying to input numbers or even scheduling the date (which is only upon listing individually) because bulk relist scheduling is currently broken.

It eventually unfreezes for me. But it takes forever to get through a listing. Also it is worst in Chrome, somewhat better in Mozilla but image issues are worse in mozilla.
Same here. I get a popup asking for permission to run new image uploader. After clicking run, Auctiva window opens showing desktop, but states there are no files available (allowed=0) to upload. Shows files on desktop, but not the ones containing images. Very frustrating. Same results in Chrome or Firefox.
OK, I think I figured it out. Instead of clicking "Run" I clicked cancel, and another popup opens with all kinds of warnings and a box to check stating you accept the risk. I checked the box, then clicked Run. Desktop opens empty as before, but I clicked the tiny file/document icon in the top left corner, and all my computer files dropped down. Then clicked on the file I wanted and was able to select and upload files. Still seems a little buggy...doesn't automatically open manage images page after uploading like it used to, and portions of the page seem to disappear. Hopefully Auctiva will work out the bugs soon.
Hi Community,

I'm sorry to hear about the difficulties you are experiencing. We are currently hearing from some users who are having trouble with the new Auctiva Uploader that was released earlier this week, but there does not appear to be a common solution that will address every possible issue that I can post here.

If you continue to encounter issues of this nature with the new uploader, please file a support case from under the “Help” tab within your account and we will do our best to assist you individually.

Also, we have made the previous version of the Auctiva Uploader available at http://www.auctiva.com/Aurigma/AurigmaUI.aspx so you should still be able to access it as a workaround by logging into your account and entering that URL in the Address field of your browser.

Although accessing the previous version of the uploader in this manner will not allow you to use it when uploading from the lister page, it should allow you to upload images into your account from outside the listing process such that they can then be selected from your uploaded images when creating your listings.

-Mike
quote:
Originally posted by mysticfrog:
OK, I think I figured it out. Instead of clicking "Run" I clicked cancel, and another popup opens with all kinds of warnings and a box to check stating you accept the risk. I checked the box, then clicked Run. Desktop opens empty as before, but I clicked the tiny file/document icon in the top left corner, and all my computer files dropped down. Then clicked on the file I wanted and was able to select and upload files. Still seems a little buggy...doesn't automatically open manage images page after uploading like it used to, and portions of the page seem to disappear. Hopefully Auctiva will work out the bugs soon.


I tried this too, but still got nothing at all other than a blank screen with 0 files shown & no way to get my files into the upload area....really really frustrating & enough to stop using Auctiva...come on guys, we PAY for service from you not a system that refuses to work!
This is a nightmare! Now that I can locate the images I want I wish I hadn't! The whole computer freezes up (& NO the image - I only tried 1 - won't upload) I had no option but to crash my Macbook. Bring back the old version...it worked...most of the time!
I had problems too for a couple of days but it now seems to be working fine - I can also upload more images per session with the new version. Doesn't work very well with Chrome though - but then nor did the old version. On IE the upload is pretty quick. But, why oh why weren't we told this new version was going to be installed?. It's not asking too much for an announcement on the Home Page, is it? Well is it Auctiva?
Hi

below was from a post eailer in this threead

From Mike..
Hi Community,

I'm sorry to hear about the difficulties you are experiencing. We are currently hearing from some users who are having trouble with the new Auctiva Uploader that was released earlier this week, but there does not appear to be a common solution that will address every possible issue that I can post here.

If you continue to encounter issues of this nature with the new uploader, please file a support case from under the “Help” tab within your account and we will do our best to assist you individually.

Also, we have made the previous version of the Auctiva Uploader available at http://www.auctiva.com/Aurigma/AurigmaUI.aspx so you should still be able to access it as a workaround by logging into your account and entering that URL in the Address field of your browser.

Although accessing the previous version of the uploader in this manner will not allow you to use it when uploading from the lister page, it should allow you to upload images into your account from outside the listing process such that they can then be selected from your uploaded images when creating your listings.
I hate this new uploader. I did figure it out before I came here to check to see what the heck was going on. Yes, I cancelled the run when it came up, and was able to get to the uploader, but I can't rotate just one pic. When I click on the one I want to rotate, it rotates the next one too! I have to post them to my listing, then go in and edit from there.
Also when it finished uploading my pics and I clicked done, pics were not there. I had to go in and add numbers to each pic and then hit done.
This is a nightmare. Would have been good to have known about this change ahead of time.
I hate it! Please go back to the old way of uploading pics!!!
I panicked, too, when I was hurrying to add pics to a listing, and *bam* got a completely unfamiliar uploading window. It was upsetting - sellers are often working at full speed trying to get stuff done.
I did figure it out after a little (stressful) fiddling.
You guys at Auctiva usually provide really great, personalized service, in my experience.
However, when you are springing a big change like this on busy, multi-taking users, you really should give a heads-up. A simple little tutorial would have gone a long way to ease the transition, too.
I hope Auctiva will carefully consider making these transitions smoother in the future.
My platform is Mac/Chrome, and everything is working fine now. I even think I'll like it once I get over the initial trauma. ha.
image hosting is still freezing when pressing the upload button. has anyone been able to figure out a solution to the problem? i filed a support case yesterday, still awaiting another response. they suggested i use the old url for the time being, its just that when trying to list 50 plus auctions in a day, it would take double the time. new java has been downloaded. any help would be much appreciated.
Have a MAC with OS X 10.7 & latest Safari, uploader working but very item description field very laggy. Tried Firefox 23.0.1 but uploader just sits dormant with no action. Tried a Windows 7 PC w/IE 10, but inconsistent ability to get a cursor to show i Item Description field. Was told we were still using old version of Item desc. tool & can switch to new version in account preferences, but caution if you change there is no going back. Although everyone will be pushed to use new version soon. Works with MAC is what I was told, didn't try it as I'm having enough trouble with the uploader. On MAC I installed the 64bit version of the Opera browser and although the interface is a bit different, Item Description editor works as well as the uploader. You have to make sure you get the 64bit version as 32bit won't allow the uploader to load at all. The 64bit file will have x64.exe file extension (ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/1214/en/). We've been working at this for hours & many different work arounds and downloads. I have it currently working with the previous instructions but I have no idea
if this will work for everyone's configuration. I'm trying to pass on 1 possible solution. Oh yes I almost forgot, tech support was able to replicate the uploader issue that we sent earlier & are working with the developer for a solution.
I hope this helps someone, good luck!

Add Reply

Likes (0)
Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×