Even when I try to create a new listing. When I try to select a template, it says "Failed to Log In. Try again later. I have never had this problem until today. Something is wrong on your end. I cannot believe that i am the only person experiencing problems with the new templates.
Can you try one thing? Check to see if your browser is using the secured "https" (sometime will show as a green pad lock, or say the word secured) in the address bar. So for example if your saved link goes to "http://www.auctiva.com" try typing "https://www.auctiva.com" and see if that resolves the issue. Our website (and in fact most website) are moving to requiring secured connections via https.
Hello poundsounds -

As Greg noted, we've seen this issue when you reach the page from an older bookmark or link that allows you to reach the site HTTP instead of HTTPS, but when you load the page HTTPS this issue ceases.

Please check to see if your browser is using the secured "https" (sometime will show as a green pad lock, or say the word secured) in the address bar. So for example if your saved link goes to "http://www.auctiva.com" try typing "https://www.auctiva.com" and see if that resolves the issue.

If trying this does not resolve the issue for you, please file a support case from under the Help tab of the site letting us know what you've run into and what you have tried to resolve it so we can look into it further.

- Craig

Add Reply

Likes (0)
Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×