https:

I keep getting this error and can not list any saved listings..

eBay security policy only allows HTTPS resources in listings, not HTTP. Please update or remove any HTTP resources.

 I thought Auctiva had this solved. Any help would be greatly appreciated..thnx

Original Post

Hello Bayman49 -

We have a process that runs for all active accounts on paid plans that resolves this issue for already active listings and a tool that will help remove active content from saved listings, but it seems like we'd want a look at the affected listings to see what's going on for you.

it sounds like you may have an old template or an insecure element in a Saved Listing - this can occur if you have older images embedded in listings or a seller details profile that use links from prior to this requirement.  Please submit a support case from under the Help tab of the site letting us know a few sample titles of listings where you are encountering this issues and we'll be happy to look into it for you.

 - Craig

Hello Arrowheaddealer - 

I am sorry to hear that you are encountering difficulty with some of your listings.  As a result of some of the changes that eBay has made in the last year or so, it is no longer acceptable to have insecure content posting to eBay.  All of our resources are now compliant with this, but if you are using previously saved listings there may be content added directly to the listing description, or in many cases a Seller Details profile where an insecure URL exists that our system is unable to reach.  While the images in your image hosting area are all stored and delivered HTTPS, if you previously added an image to a listing description or part of a profile that was HTTP it is likely that this remained HTTP and would need to be updated.  In some cases, you may need to ensure the image is stored on a secure server if you acquired that image elsewhere.

I recommend that you file a support case from under the Help tab of the site letting us know the issue as it is occurring for you as well as some example listings where you encounter this and our support team will be happy to assist you in locating and resolving the issue.

 - Craig

I too have this issue and form some reason I cant get the support request to go thru.  I continue to get this message:  We are currently experiencing some technical difficulties with the support site when this form is used, primarily with Safari, but it may occur with other browsers. Cases created in Safari may not submit properly, showing an error on submission. Please use an alternate browser to submit a support case should you encounter an error on submitting. Apologies for any inconvenience this may cause.

I have tried with firefox and safari which are both current.  How can I reach support?

duchess11 posted:

I too have this issue and form some reason I cant get the support request to go thru.  I continue to get this message:  We are currently experiencing some technical difficulties with the support site when this form is used, primarily with Safari, but it may occur with other browsers. Cases created in Safari may not submit properly, showing an error on submission. Please use an alternate browser to submit a support case should you encounter an error on submitting. Apologies for any inconvenience this may cause.

I have tried with firefox and safari which are both current.  How can I reach support?

Hello duchess11,

I apologize for this inconvenience, please email us at  help@auctiva.com with your Auctiva account information if you are still experiencing issues submitting a support case so we can assist you with any question or issue you may have.

Looking forward to assisting you.

-Viviana

Add Reply

Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×