A

al

Member
Last Visit:
Joined:
Points: 550
Community Rank: #59

Activity Stream For al

Reply by al

Apparently I add use this before and it was repeating itself until I found it under the item below and I crossed off the check mark...

Reply by al

Whenever you pull of the page it is on there so auctiva will have to fix it .. that is if they see this posting

Reply by al

Didn't work

Reply by al

If I no one knows a solution then I will ask tech

Reply by al

Answering your suggestion the title box is blank in all of my templates.

Reply by al

I am probably not describing it correctly. First I click on Auctiva Create and Edit Listing .. Then I enter my heading in the Title bar.

Reply by al

I agree that you should file a case file as I only see their symbol but no counter box

Reply by al

I just noticed them and their sizes and felt if they were not needed I would delete them to save on size and loading time when opening ...

Reply by al

I guess I better change my password then because I don't have an account with them Also what does API mean?

Reply by al

Thanks as I will check it out

Reply by al

Makes sense if you have an account with them but I don't so it is weird

Reply by al

I know it is so weird but I will try your suggestion

Reply by al

No it is not Sellathon but **** so any idea how ebay is adding these to my listings [edit: might i suggest asking the other company on...

Reply by al

Re: LOST
Any idea how I can find those items that are on Auctiva but not in the folder I desingated them for and I can't do a search as I don't...

Reply by al

Re: LOST
Thanks for the update

Reply by al

Re: LOST
That's a first for me and I hope the last

Reply by al

Re: LOST
I did and they say others had the same problem and their tech team in checking it out

Reply by al

Re: LOST
Yes I already tried that one

LOST

Forum: Listing

Reply by al

Okay ... thanks for the update

Reply by al

Tried bulk watermarking this am but kept error message so did anyone file a support case with tech?

Reply by al

Mine is working fine as I just uploaded 4 pictures for one auction and it listed with no problems and included the images .. Check it...

Reply by al

I hope everything is okay by tonight as I have to do some listings ... Ouch!

Reply by al

I haven't tried listing tonight so I don't know if I am or would have the same problem again but I am going to try for tomorrow so...

Reply by al

Thanks for the update and hopefully you will have yours working soon as I am not having any troubles at the present time

Reply by al

Filed a tech email and they fixed it which was extremely fast for ebay!!

Reply by al

Now I see the problem ... as of my last entry with ebay which was June 2nd I owed them about $8.00 ... However my invoice says I owe...

Reply by al

Normal for Auctiva but can't complain too much since it is free .. I use a backup on ebay's specials for sellers such as InkFrog

Reply by al

Yeah they came back on but the night is still young as we got 10 more hours before the special goes off

Reply by al

Thanks for the update and let me know what they say. Probably a server problem because of ebay's seller special today

Reply by al

I delete mine as soon as I receive feedback from my buyer as I put the images in a Sold folder when I get paid for that item.

Reply by al

Yeah ... that might be a good idea so I think I will skip listing today as I was going back to revise each auction (Art) and putting in...

Reply by al

Mine are working now so go check yours

Reply by al

I am trying to let everyone know that mine was not working as this morning but I just checked and all of my are showing so maybe yours...

Reply by al

Mine was out too but they are up now so go back and check yours

Reply by al

Mine are back up ... so far

Reply by al

Sorry I didn't see that when I went to the community board as all that loaded was April 3rd and now when I replied I seen the other...

Reply by al

It was on April 3rd and below is the url so hopefully you can read it from there. I have not idea when they will be back up. ...

Reply by al

Thanks Jeff as I will check that site out!!

Reply by al

The guarantee was only good for one year and I have had for over 2 years. I guess I will be checking out ebay for another unit.

Reply by al

I think it is the Lite-On DVD-R/RW unit as I uninstalled the PowerDVD 5 software and it still would not play a CD but it played a DVD.

Reply by al

Mine too ... probably another one of their server issue that they have constantly have ... however I was surprised this past Sunday as...

Reply by al

Yikes as of today .. Wednesday afternoon 2:30 cst time I have no pictures in my showcase...

Reply by al

Thanks for the tip but I relisted items is the problem. Both of the ones listed below are relisted items but the first one shows the pic...
Post
Copyright © 1999-2018 Auctiva.com. All rights reserved.
×
×
×
×